Zoeken naar normaal gebouwd

Uw zoekactie voor normaal gebouwd leverde 78 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bavo 41 jaar Antwerpen - Rumst
Soft
Wie mag ik vanavond lekker laten klaarkomen? Jij zelf blijft passief. Ik zoek voor in de regio en iemand slank tot normaal gebouwd. Tot straks.  
Steve 47 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Pijpen
Iemand zin om mij te pijpen? Normaal gebouwd, intiem behaard, 17cm, goed gevuld en veel zin om te spuiten. Ik kan niet ontvangen, dus ofwel bij jou ofwel buitendate. Liefst geniet ik passief van jouw kunsten, indien gewenst wil ik u ook wel pijpen, maar dan enkel met condoom... Voor snelle beslissers.  
beni 58 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
pijpen zuigen melken
hoi ik ben van harelbeke ben er58j 1.65gr 68kl normaal gebouwd ringbaard me paal is 17cm op 5 dik in kaal zoals me balzak in me kontje ook ik pijp graag aan de eikel zuigen doe ik ook melken ook mond of kont neuken ook zelf heb ik het ook graag alleen laat ik me kont niet neuken zelf heb ik anders het ook graag ben van 10.30 tot 12 alleen thuis laat me iets weten als je kan  

pijpen zuigen  melken
leuke man 45 jaar Oost-Vlaanderen - Aalter
zoek jong voor nu
Deze namiddag alleen thuis en zin om jonge slanke man te ontvangen. Zelf bi, uiteraard heel discreet en verzorgd, normaal gebouwd en eerder top ingesteld. Bij klik is er veel mogelijk.  
Bas 35 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Ik zoek man 50+ dat me nu kan ontvangen en verwennen.
Hey, ik ben een man van 35, verzorgd en hygiënisch. Ik zoek een man die me nu kan ontvangen en uitgebreid met de nodige tijd kan verwennen. Ik ben normaal gebouwd en heb een bruin kleurtje :). Liefst omgeving Aalst, … Het is voor nu :)  
Jonas 41 jaar Brussel (gewest) - Evere
genieter gezocht
Welke aangename ontspannen heer (55+ liefst) wil morgenavond, vrijdag, 19u, eens bij mij langskomen, een filmpje kijken van mij en mijn vriendin of eens in haar slipjeslade neuzen en je dan door mij lekker laat verwennen. Ik heb weinig ervaring maar neem graag mijn tijd om je te laten genieten terwijl je lekker onderuit gezeten bent...of heb je een ander leuk ideetje? tot morgen? ps. ik heb lang haar en normaal gebouwd..xx  
prive 44 jaar Vlaams-Brabant - Huldenberg
zoek bj door student / jonge man. elkaar verwennen of ik blijf passief.
Ik zoek een pijpbeurt door een jonge man of student. wederzijds pijpen kan ook, ofwel blijf ik volledig passief. jij < 30 jaar. slank of normaal gebouwd /niet chubby. Ik kan verplaatsen naar jou of ik kan ontvangen in alle rust en discretie. Ik ben 44J 88KG 174 16, niet besneden, zeer verzorgd, zeer hygiënisch, zeer discreet. Intiem geschoren en fris gewassen. soa-vrij (getest), safe. Ik stuur geen dickpics dus als je iemand zoekt waar je absoluut op voorhand een dickpic van wilt, is dit niet jouw adv. Discretie verzekerd. Anonieme date kan.  
wannatryitall 49 jaar Antwerpen - Puurs
Home alone en zoek een helpende hand of...
Hoi lekkere kerels/mannen Ben dus alleen thuis vanavond en heb nood aan helpende handen (mond en/of kont)om de spanning wat te verbreken. Kan dus ontvangen en eventueel ook verplaatsen. Ben een bi-versa met nog niet veel ervaring maar ik sta open voor nieuwe ervaringen (Wel safe want ben getrouwd)... Mijn stats zijn: 49j, 173, 88kg, normaal gebouwd, niet-roker en een lekkere 16 cm met dikke eikel. Hygiëne en discretie gevraagd...Leeftijd speelt geen rol. Moest je poppers meebrengen, heb je een streepje voor (nog maar 1x gebruikt ). Liefst blijf ik passief maar als de klik er is zal ik me niet inhouden en lekker meespelen. Sturen jullie ook een fotootje van jullie funpaal? hopelijk tot zo  

Home alone en zoek een helpende hand of...
ik jl 47 jaar Limburg - Diepenbeek
jonge man(nen) en/of shemale vanavond
ben op zoek naar jonge man(nen) of een leuke shemale ( droom ik al lang van!) om leuke momenten te beleven vanavond. kan ontvangen in motorhome vanaf +- 20u tot +- 24u in de buurt van Zolder - Diepenbeek( bilzen?). ik pijp, slik en indien NIET dik geschapen mag je mijn gespoeld kontje neuken. veelspuiter en/of meerdere keren klaarkomen is plus. ben soa vrij en verwacht dat ook van u. koppel met biman ook welkom. MAAR je bent wel slank/normaal gebouwd,geen bbs, NIET of zeer weinig behaard ( zeker intiem) en dus vooral NIET dik geschapen. reactie met foto van naakte lichaam aub ( en niet enkel uw...). geile gr.  

jonge man(nen) en/of shemale vanavond
10 dagen
prive 45 jaar Vlaams-Brabant - Huldenberg
zoek bj door student / jonge man
Ik zoek een pijpbeurt door een jonge man of student. jij < 30 jaar. slank of normaal gebouwd /niet chubby. Ik kan verplaatsen naar jou of ik kan ontvangen in alle rust en discretie. Ik ben 88KG 174 17, zeer verzorgd, zeer hygiënisch, zeer discreet. Intiem geschoren en fris gewassen. Ik stuur geen dickpics dus als je iemand zoekt waar je absoluut op voorhand een dickpic van wilt, is dit niet jouw adv. Discretie verzekerd. Anonieme date kan.  
  1   2   3   4   5   6   7   8